HTML

Vietnám...

Vietnámi élménybeszámolóm - "küldöm mindenkinek aki szereti"

Friss topikok

  • pszichonauta: Na, nem lesz új poszt? (2013.06.27. 15:46) Divat
  • hopp-hopp: az arabok nem esznek malacot-diznyót, az indiaiak marhát, borjút, a romák mindent megesznek amin... (2010.11.09. 13:05) Norbi Update
  • Peter1986: Hello! Én innen az őshazából szemlélem a blogodat. Én csak MO-n találkoztam ázsiai lányokkal, és i... (2007.12.10. 00:05) Halong Bay
  • vietman: ez kedves tőled kid. sok minden történt, meg fog is - úgyhogy vmikor időm, vmikor kedvem nem volt... (2007.10.28. 11:57) bréking nyúz, ingyen nő és tibicsoki
  • Z: nem jön az az update? (2007.10.05. 20:02) törióra

Linkblog

2007.10.26. 19:04 vietman

bekontrek, sort sztori

Na újra itt - most csak egy villámsztorival, mert amire beengedett a blog.hu-ba a nki sávszél, addigra mennem is kell, vár az éjszaka -yeah.

Szinte minden reggel a házzal szemben lévő kis kávézóban reggelizem, szokásos menü, tojásrántotta, kávé, narancsdzsúz (ez de kemény szó) -hájmoujcsinért (kb 300 ft), villával és kanállal (ezt mér adják?!). Rendszerint vietnamnewst vagy a nyelvkönyvemet olvasgatom mellé. Sok kis aranyos kiszolgáló van, kb egy hete az egyik el is kérte a nyelvkönyvemet hogy belelapozzon - eltűnt vele, aztán reggeli végén vissza.

Inmédiász, nyelvkönnyvel és alap vietnámival kell csajozni. Ez mindig nagyon fellelkesíti a kiszolgálókat, saját - nem reprezentatív, csak jócsajokra kiterjedő - statisztikám szerint kb a lányok 25-30% ilyenkor felajánlja, hogy ő szívesen tanít téged vietnámira. 

Ma este unalmamban megint belelapozok a könyvembe az első oldalon bejegyzés, 2 mondat: có gia dinh chua? és Có ngoui yeu chua?. Azaz kb (bár tudnék már vietnámiul..), van már feleséged? van már barátnőd?

mondom, nyelvkönyvvel kell csajozni.. Egyébként most esett le hogy mér nézett kicsit furcsán az elmúlt napokban. Holnaptól jól zavarban leszek kávét kérni...:) csak persze kukkot nem beszél angolul én meg csak vakogok hogy van van (igen) amikor kérdezget, az égés mindig az mondani hogy kom hiu (nem értem).

most ennyi, ígérem lesz még vér s veríték, csajok és hochiminh.

Szólj hozzá!

Címkék: csajok


A bejegyzés trackback címe:

https://vietnam.blog.hu/api/trackback/id/tr40209080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása